ERHVERVSCOACH

FÅ DIN EGEN PERSONLIGE ERHVERVSCOACH

Ligegyldigt om du er iværksætter, midt i en virksomhedsstart, indehaver af en større virksomhed eller ansat som leder kan en erhvervscoach hjælpe dig i dit professionelle virke.

Det er min erfaring som erhvervscoach og mangeårig virksomhedsejer samt iværksætter, at der er meget få virksomheder derude, som jeg i min rolle som erhvervscoach ikke kan hjælpe med at forbedre rent økonomisk, produktmæssigt eller personalemæssigt.

I mit virke som erhvervscoach ser jeg på din samlede forretningsstrategi og dit virke i denne. Formålet som erhvervscoach er, at finde en strategi til at øge din omsætning, rentabilitet, markedsandel, personale, eller hvad der vigtigst og mest relevant for dig.

Igennem en identificering af den bedste forretningsstrategi i dit marked, planlægger vi sammen den taktiske og praktiske indsats, der understøtter denne strategi og mål. En af de oplagte fordele ved mig som erhvervscoach er, at jeg har arbejdet på tværs af snesevis af brancher og sektorer og ofte kommer med nye indgangsvinkler, strategier og taktikker, baseret på min egen erfaring som iværksætter og virksomhedsejer samt erhvervscoach for mange forskellige brancher.

Ligeledes tager jeg som erhvervscoach altid udgangspunkt i dit virke og dermed sørger for, at du er med i hele processen. I mit virke som erhvervscoach er mit fokus ikke kun baseret på selve forretningen, men i lige så høj grad på dig, dine udfordringer og forretningsstil.

GRATIS COACHINGSESSION MED DIN EGEN ERHVERVSCOACH

Du har mulighed for at bestille en gratis coaching session med en erhvervscoach, hvor vi vil klarlægge det, vi kan levere på baggrund af din virksomhed og dine egne kompetencer.

Fra dette punkt, hvis vi begge mener, at det er umagen værd at arbejde sammen, vil vi gå i gang med selve forretningsstrategien og vækstprocessen.

Skriv dine informationer i formularen, og du vil blive kontakte vedrørende din første coaching session

Vi behandler dine informationer fortroligt

FÅ DIN EGEN PERSONLIGE ERHVERVSCOACH TIL DIN EGEN PERSONLIGE FORANDRING

Et centralt element, der adskiller mit virke som erhvervscoach er, at du ikke arbejder med en nyuddannede MBA. I stedet for vil du arbejde med en erhvervscoach, der har vist sig i skyttegravene ved at eje 15 forskellige virksomheder og styret afdelinger i andre selskaber. Jeg ved gennem egen erfaring og i min rolle som erhvervscoach, hvad det vil sige at ligge søvnløs om natten, frygte de årlige medarbejdersamtaler, gå fra et fantastisk produkt til at skulle ud og sælge det, med en tilhørende administration og ledelse til følge.

I min rolle som erhvervscoach arbejder jeg personligt med alle klienter, og baseret på dette forhold og de udfordringer og forretningsstrategier der lægges for dagen, inddrages andre konsulenter og rådgivere efter behov.

Hvis du er på udkig efter en seriøs løsning for at stoppe en forretningsmæssig udfordring eller vokse dig til den vision, du har for din virksomhed, bestil da din første gratis coaching session med mig som din egen erhvervscoach.

COACHING PAKKER – PRIS OG PRAKTIK FOR MIG SOM DIN ERHVERVSCOACH ER FØLGENDE:

INTENSIV COACHING

3 personlige coaching sessions samt en personlighedstest med et indbygget målsætningsmodul

Pris 7000,- kr. (ekskl. moms)

KICKSTART COACHING

5 personlig coaching sessions samt en personlighedstest & målsætningsmodul

Pris 10.000 kr. (ekskl. moms)

MOMENTUM COACHING

10 personlige coachings sessions + en personlighedstest & målsætningsmodul.

Pris 17.000 kr. (ekskl. moms)

PREMIUM COACHING

Dette aftales individuelt og løber i henholdsvis et halvt og helt år

Pris: Individuelt

GENERELT OM ALLE COACHING PAKKERNE

Alle coaching sessions varer 60 minutter, og de telefoniske coaching opkald optil 15 minutter afhængigt af behov

– Priserne er udregnet ved fremmøde på mit kontor i Valby – i forbindelse med kørsel på Sjælland afregnes dette  efter statens takster. – Anden kørsel og transport afregnes efter aftale.

Alle coaching pakker og coaching forløb indbetales inden opstart

DIN GARANTI

Alle prismodeller tilbydes med prisgaranti, forstået på den måde, at hvis du efter første coaching session med mig som din egen erhvervscoach ikke føler, at coachingen lever op til dine forventninger refunderes hele det indbetalte beløb.

Priserne er eksklusiv moms pga. af dansk lovgivning ved konsulent og rådgivnings arbejde.