EVENTS

Vi afholder en række foredrag, kurser og certificeringer i løbet af året. Hvoraf nogle er åbne, eller som en del af vores andre ydelser.

De fleste af vores events udspringer fra vores egne metodikker og ydelser, men vi afholder lejlighedsvis også kurser og foredrag i samarbejde med relevante gæsteundervisere.

Vores egne events er indenfor følgende områder:

  • Salg og kommunikation
  • Personlig ledelse og udvikling
  • Det Mentale Kompas
  • Erhvervskompasset
  • Timemanagement
  • Neurostrategier
  • Markedsføring

De mest populære events er følgende:

Erhvervskompasset

SÆT TEMPO PÅ DIN FORRETNING

Lær hvorledes du gør dine svagheder til dine styrker gennem erhvervskompasset. – Et uundværligt værktøj til din forretning. Erhvervskompasset virker både på mindre og større forretninger, og giver en fantastisk platform til at spejle og optimere de vigtigste områder i ens forretning.


Det Mentale Kompas

En helhedsløsning på din personlig udvikling

Det Mentale Kompas er opstået ud fra behovet om, at have et “Kompas” til at kunne dirigere sig selv og andre igennem livet. Baseret på ens egne eller andres elementære behov og værdier. Således, at man ikke kun arbejder med den overordnede adfærd, men kommer niveauet dybere ned.


S.O.S. Sandheden om salg

Markedet mest avancerede og dybdegående salgskursus, der tager dig fra A-Z i selve kunsten i at sælge og influere andre mennesker. Ligesom det giver dig de optimale værktøjer til at arbejde med sig selv som sælger. Kurset og metodikkerne bag kan bruges uanset om du sidder med projektsalg, direkte canvas salg. telesalg, helt hen til kundeservice.

FÅ DE SIDSTE NYHEDER OG EN GRATIS E-BOG OM DET MENTALE KOMPAS

Skriv dit navn og mail i feltet, og du får tilsendt din gratis e-bog samt vores nyhedsbrev

privacy Vi behandler dine oplysninger fortroligt