Om Kim Kampp

Velkommen til hjemmesiden for min virksomhed House of Visions. Jeg har altid været optaget af, hvorfor vi gør, som vi gør, både som person og i erhvervsmæssigt sammenhæng, hvilket har ført til, at jeg i dag primært beskæftiger mig, med min store passion indenfor coaching og personlig udvikling. Kombineret med interessefelter indenfor forretnings innovation, salg, iværksætteri, investering, og psykologi.

– Alt dette kombineret med en iver efter konstant at undersøge, hvorfor nogen eller noget blot fungerer bedre end noget andet. Udover mit arbejde som coach er jeg iværksætter helt ind i sjælen, og har siden 1992 startet 15 forskellige virksomheder samt været beskæftiget i et par andre, både i Danmark og udlandet. Nogle af disse er i dag solgt, lukket eller eksisterer stadig.

Min uddannelsesmæssige baggrund spænder vidt fra idrætsudøver til befalingsmand i hæren og herunder et pædagogikum i voksenundervisning, hvilket senere er blevet suppleret med mere end 20 års selvstændig erhvervskarriere med synlige resultater, samt et 4 årige ansættelsesforhold som produktmanager og forretningsudvikler ved et dansk kommunikationsbureau, der var specialiseret i loyalitetsmarkedsføring.

Jeg har deltaget og afholdt et hav af kurser indenfor præsentationsteknik, salg, markedsføring, innovation og investering, samt emner indenfor personlig coaching og erhvervscoaching.

Min coaching uddannelse har jeg blandt andet taget i USA ved Anthony Robbins – en af verdens førende pionerer indenfor coaching. Dette suppleret med en NLP og Life Coach uddannelse ved Empowerment Quest i San Diego og SRI Training v. Steve Linder.

Jeg er ekspertblogger på  Amino – Danmarks største iværksætter portal  og Ivækst.dk , hvor jeg skriver indenfor områderne: coaching, ledelse og salg.

Herudover står jeg bag den banebrydende metodik indenfor personlig udvikling, ledelse og adfærdsanalyse ”Det Mentale Kompas” samt virksomheds- og rådgivningsværktøjet ”Erhvervskompasset

Jeg har ligeledes forfattet et stort e-læringsprogram og kursus indenfor salg ved navn S.O.S. Sandheden om salg, og min første bog er på trapperne, den er sat til at blive lanceret i December måned med titlen. ”Jeg ville så gerne have været… Men Jeg…!”

Jeg er enormt glad for at du har taget dig tid til at kigge på vores hjemmeside, og jeg håber, at vi mødes en dag på en af vores foredrag, kurser eller lignende.

De bedste hilsner
Kim Kampp