KONTAKT OS

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Eller du kan bestille en gratis coaching session, med henblik på at klarlægge, hvorledes vi kan hjælpe dig personligt eller Jeres virksomhed. ET KLARLAGT FORLØB Efter en indledende samtale eller gratis coaching session, får du et tilbud om et tilrettelagt videre forløb KUN TILFREDSE KUNDER Min succes er betinget af den effekt og succes, jeg kan hjælpe mine kunder med, og jeg yder derfor 100 % tilfredshedsgaranti.

Billeder-fra-kontoret3-300x69

Udfyld venligst nedenstående for henvendelse gennem mail

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt

privacy Vi behandler alt information fortroligt


De 3 hovedområder i House of Visions

  • Coaching og rådgivning

    Vi arbejder med coaching og rådgivning af virksomheder og privatpersoner eller hvad vi foretrækker at kalde livsstrategier og forretningsstrategier. Dette altid med det klare mål at danne bro over, hvor du eller virksomheden er og gerne vil hen. – Vores arbejdsform er baseret på vores 2 metodikker Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset

  • Events

    Vi afholder løbende foredrag, kurser og certificering med udgangspunkt i vores produkter og ydelser indenfor personlig coaching og erhvervscoaching samt vores 2 metodikker: Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset.

  • Elæring og blended learning

    Vi benytter os af elæring og blended learning i de fleste af vores metodikker og ydelser og integrer dette ud fra vores klienters IT platform med henblik på intern træning, coaching, onboardning m.m..