VIRKSOMHEDSRÅDGIVING

GENNEM EN ERHVERVSCOACH

Vi oplever alle store forandringer i vores professionelle arbejdsliv, hvilket giver mange nye former for udfordringer i virksomheder og organisationer. Vores virksomhedsrådgivning og erhvervscoaching er et fantastisk redskab til at få en fokuseret faglig og personlig sparring, hvor det primære formål er at give en virksomhedsrådgivning, der bringer din virksomhed, afdeling eller organisation hen til de ønskede mål.

Vores virksomhedsrådgivning tager udgangspunkt i dig som person med det formål at assistere dig i at finde de bedste ressourcer og værktøjer frem, både til og i dig, således at du kontinuerligt agerer optimalt i den virksomhed du befinder dig i.

De fleste af os indeholder meget mere, end vi tror. Ligesom det er tilfældet med de virksomheder, vi befinder os i. Ofte er løsningen på vores udfordringer allerede i os, eller i bedste fald lige foran os. Desværre kan det være svært at se og udnytte dette på daglig basis. Min virksomhedsrådgivning som erhvervscoach hjælper dig med til at opbygge et mindset og mental formåen, som du kan påvirke og kan agere ud fra dette.

FØRSTE COACHING SESSION ER GRATIS

Skriv dine informationer i formularen, og du vil blive kontaktet vedrørende din første coaching session

VI BEHANDLER AL INFORMATION STRENGT FORTROLIGT


DIT PERSONLIGE OG PROFESSIONELLE LIV

Udfordringerne kan være mange og have betydning på ens privatliv som arbejdsliv, da grænsen synes mere og mere udvisket i dag.

Ofte ses udfordringer som:

 • Arbejdsområder
  Forventninger og succeskriterier
  Overblik
  Struktur
  Strategi
  Gennemslagskraft
  Sætte grænser
  Egen rolle
  Samarbejde
  Stress
  Private forhold og livskvalitet

Et forløb med virksomhedsrådgivning og erhvervscoaching kan strække sig over en kort række af sessioner eller et længere samarbejde med dig, virksomheden eller organisationen.


WORKSHOP OG KURSER

En del af vores virksomhedsrådgivning og erhvervscoaching i virksomheder og organisationer kan tilrettelægges enten som en privat session eller som en kombination af private sessions, workshop og kurser.

Dette typisk indenfor områderne:

 • Kommunikation og motivation
  Ledelse og samarbejde
  Salg og markedsføring
  Kreativitet og innovation
  Effektivitet og projektledelse
  Tidsstyring

FÅ DE SIDSTE NYHEDER OG EN GRATIS E-BOG OM DET MENTALE KOMPAS

Skriv dit navn og mail i feltet, og du får tilsendt din gratis e-bog samt vores nyhedsbrev

privacy Vi behandler dine informationer fortroligt