BUSINESS RETREAT - ANDALUSIEN

Forny og boost din forretning sammen med andre selvstændige i idylliske rammer, der giver tid og mulighed for nytænkning

Du får 7 dages intensiv træning og et uvurderligt netværk med andre selvstændige, samt mulighed for at tænke nyt, og få lavet de ting du altid gerne vil have lavet i din forretning, hvor du samtidig har byttet din daglige rytme og miljø ud med idylliske rammer i Andalusien i Spanien.

Et Business Retreat, der giver mulighed for at lade dine kreative tanker vokse og få ro til at forny din forretning!

Du kan bruge tiden selvstændig eller drage nytte af det integreret kursus og workshop.

Omdrejningspunktet for de værktøjer, foredrag samt workshops, der tilbydes på Business Retreatet tager udgangspunkt i rådgivningsværktøjet Erhvervskompasset, der har den store fordel, at det berører alle væsentlige dele af en virksomhed, og derfor giver mulighed for, at man dykker ned i de områder man vil forbedre, eller tage et 360 graders blik og evaluering af hele virksomheden.

Under hele retreatet har du mulighed for at få rådgivning fra erhvervscoaches, der ligeledes står for undervisningsprogrammet:

Hele programmet er sammensat således, at man hver dag kan deltage i undervisningen fra kl. 09.00 16.00 med en indlagt frokostpause midt på dagen fra kl. 12-13.00. Undervisningen kombinerer de nyeste værktøjer og redskaber indenfor erhvervsrådgivning med lige netop din forretning.

Herudover kan man deltage i fysisk træning fra kl. 07.00 – 08 efter ønske, samt mulighed for personlig coaching

Tidsmæssigt starter den fysiske træning hvor dag kl. 07-08 i forlængelse af 1 timers pause med morgenmad. Herefter er der undervisning i 6 timer med en pause fra kl. 12-12.00.

Business Retreatet bliver afholdt i Antequera i Andalusien på Golf Resortet Antequera Golf, der byder på en masse spændende aktiviteter, Golf, Lækker traditionel spansk middelhavs mad samt pool, spa m.m.

Kurset indeholder ligeledes ture til Limestones parken TORCAL, Bjergvandring ved det verdenskendte rute Caminito del Rey samt mulighed for trekking, paragliding m.m

Kursusprogram for Business Retreat

ANDALUSIEN

Hele kursusprogrammet på Business retreatet tager udgangspunkt i rådgivning og erhvervsværktøjet Erhvervskompasset, der har den store fordel at det kan analysere og evaluere på alle dele af en virksomhed. Du får med andre ord en mulighed for at lave en 360 måling på de stærke og svage sider af din forretning, for dermed at kunne optimere den bedste mulight

Oplev den fantastiske naturpark

TORCAL DE ANTEQUERA

Torcal de Antequerra er en af Spaniens flotteste naturparker, der består af 17 kvm kalkbjerge, hvor man som besøgende fortaber sig i labyrinten af korridorer og klippeblokke. I kombination med frodige græsmarker omkranset af egetræer. El Torcal en enorm mængde slugter og afgrunde, grotter og andre former for underjordiske huler, nogle af stor historisk betydning som f.eks. Cueva del Toro. – Dette er en af de ting man bare skal se i Andalusien!

Fantastisk og nervepirrende

CAMINITO DEL REY

Navnet »Caminito del Rey« – »Kongens Lille Sti« – fik den i 1921, hvor kong Alfonso XIII tog turen, da han besøgte vandkraftværkerne.

Siden er den hårrejsende tur blevet et tilløbsstykke for folk med hang til udfordringer og ekstraordinære naturoplevelser i »El Desfiladero de los Gaitanes«.

Den imponerende kløft, der er blot ti meter, hvor den er smallest, og hele 700 meter, hvor den er dybest, er skabt af Guadalhorce-floden, som har skåret sig ned gennem landskabet.

»Caminito del Rey«-stien er smal og stejl med en lang mellempassage, som blot er en hylde på jerndragere, der er banket ind i de stejle bjergsider omkring 100 meter over floden.

Men stien forfaldt, og efter at fem vandrere var styrtet i døden, besluttede myndighederne i 2000 at lukke de farligste tre kilometer af den og true med bøder på op til 45.000 kr., hvis man alligevel begav sig ud på stien.

For et år siden gik bjergspecialister i gang med at rekonstruere stien. Der er brugt nye materialer, og stien er blevet lidt bredere, men ellers er det oprindelige design og forløb bevaret.

Og nu 28. marts er man klar til officiel åbning af »Caminito del Rey«, som rejseguiden Lonely Planet allerede har sat på sin liste over de bedste nye attraktioner i 2015

Kursus, ophold og spændende oplevelser

INDHOLD

PRISER

Pris inkl. enkelt værelse 29995,-

Pris for dobbelt værelse med anden deltager 31995,-

FÅ TILSENDT PROGRAMMET

Få tilsendt et eksempel på programmet for alle 7 dags Business Retreat eller kontakt os.

Skriv dit navn i kontaktformularen eller ring til os på telefon: 40 96 94 95

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der får besked og kan stå først i køen når vi afholder vores næste ophold.