KONTAKT OS

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 
Eller du kan bestille en gratis coaching session, med henblik på at klarlægge, hvorledes vi kan hjælpe dig personligt eller Jeres virksomhed. 

ET KLARLAGT FORLØB 
Efter en indledende samtale eller gratis coaching session, får du et tilbud om et tilrettelagt videre forløb 

KUN TILFREDSE KUNDER 
Min succes er betinget af den effekt og succes, jeg kan hjælpe mine kunder med, og jeg yder derfor 100 % tilfredshedsgaranti.

Udfyld venligst nedenstående for henvendelse gennem mail

Vi behandler dine informationer fortroligt

VORES ADRESSE

HOUSE OF VISIONS

Arne Jacobsens Alle 15-17,

2300 København S

 

VORES KONTAKTINFORMATION

Telefon: 40 96 94 95
Email: info@houseofvisions.dk

Cvr. Nr.: 19 01 70 87

De 3 hovedområder i House of Visions

Coaching og Rådgivning

Vi arbejder med coaching og rådgivning af virksomheder og privatpersoner eller hvad vi foretrækker at kalde livsstrategier og forretningsstrategier. Dette altid med det klare mål at danne bro over, hvor du eller virksomheden er og gerne vil hen. – Vores arbejdsform er baseret på vores 2 metodikker Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset

Events

Vi afholder løbende foredrag, kurser og certificering med udgangspunkt i vores produkter og ydelser indenfor personlig coaching og erhvervscoaching samt vores 2 metodikker: Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset.

E-læring og blended learning

Vi benytter os af e-læring og blended learning i de fleste af vores metodikker og ydelser og integrer dette ud fra vores klienters IT platform med henblik på intern træning, coaching, onboardning m.m..