GRATIS ARTIKLER OG NYHEDSBREVE

Her kan du finde en række gratis artikler og podcast, omhandlende personlig coaching og virksomhedsrådgivning udgivet som artikler. Artiklerne er sammendrag af udfordringer og problemstillinger, der ofte bliver bragt på banen igennem vores coaching arbejde, enten i vores virke som personlig coach, eller som erhvervscoach. Herudover kan du finde et udpluk af tidligere udsendte nyhedsbreve og de tilhørende artikler, samt podcast der følger med i vores nyhedsbreve.

prissætning

Prissætning - Find den rigtige prissætning

Et spørgsmål vi rigtig ofte møder i forbindelse med vores erhvervscoaching er, hvorledes man bedst prissætter et produkt eller ydelser. Vi har derfor lavet følgende artikel for at komme med vores syn på de mest almindelige udfordringer i denne forbindelse.

konsulent raadigiver

Er du konsulent eller rådgiver

Konsulentbranchen vokser i disse år og vi bliver derfor tit mødt af spørgsmålet om, hvorledes vi har gjort og hvordan man opbygger en konsulent- eller rådgivnings- forretning. I artiklen finder du nogle gode råd og tips til hvorledes man opbygger en forretning, hvis du er konsulent eller rådgiver.
Skærmbillede 2014-10-17 kl. 15.17.58

Hemmeligheden bag planlægning

Hvordan planlægger man mest effektivt ! Er vi opdraget forkert i forhold til opdragelse og hvorledes planlægger vi udfra det der virkelig motiver os, eller er vi blot styret af de konsekvenser vi selv og omverden sætter ? – Klik her for at læse mere.

forretningspartnere

Kasse og rumfangsyndromet

Hvordan bygger jeg mit forretningsgrundlag op ? – skal jeg købe mig til de ydelser og produkter jeg ikke selv kan leverer, eller skal jeg indgå nogle forretningspartnerskaber og hvordan finder jeg de rigtige forretningspartnere.