PERSONLIG COACH

FÅ DIN EGEN PERSONLIGE COACH

Hvorfor skal man få sin egen personlige coach? Har du lagt en personlig plan for dit professionelle og private liv. Indeholder den både, hvad du ønsker arbejdsmæssigt og personligt, og er der balance imellem de to ?

Livet indeholder mange områder lige fra økonomi, helbred, parforhold, venner og netværk helt hen til ens egen udvikling. Hvornår har du sidst taget alle områder op til overvejelse, eller ved du allerede godt, hvilke der halter ? Alle er områder som en personlig coach kan hjælpe dig med.

En personlig coach hjælper dig med den kløft der ofte eksisterer imellem det, man vil og ønsker, også det man reelt opnår både personligt og professionelt. Få din egen personlige coach og gør dit liv og tilværelse til den bedste udgave af dig selv. Brug denne nye udgave af dig selv, som et springbræt mod nye højder.

DESIGN DIT LIV NU.. ! – I STEDET FOR BLOT AT OVERLEVE DET !

En personlig coach hjælper dig med at komme over personlige udfordringer såsom stress, angst, fobier etc. En personlig coach gør opmærksom på blinde vinkler, udfordrer og inspirerer dig. En personlig coach giver dig de rigtige redskaber og strategier til at bibeholde fokus og motivation i din hverdag.

FØRSTE COACHING SESSION ER GRATIS

Skriv dine informationer i formularen, og du vil blive kontaktet vedrørende din første coaching session

Vi behandler dine informationer fortroligt

FÅ DIN EGEN PERSONLIGE COACH TIL DIN EGEN PERSONLIGE FORANDRING

Vi er alle defineret ud fra vores mentale tilstand, hvilket bunder i de mentale strategier, vi har valgt at følge.

Min filosofi som personlig coach er, at vi ikke er gået i stykker som person, vi har blot valgt forskellige strategier. Strategier, som man gennem en personlig coach kan identificere og justere hen imod ens behov og ønsker.

Få kort og godt din egen personlige coach til at designe dit eget liv personligt som arbejdsmæssigt. Mit virke som personlig coach tager udgangspunkt i en række anerkendte psykologiske teorier og redskaber, som jeg har samlet i en nem og overskuelig metode og system ”Det Mentale kompas”

COACHING PAKKER – PRIS OG PRAKTIK FOR DIN PERSONLIGE COACH:

INTENSIV COACHING

3 personlige coaching sessions samt en personlighedstest med et indbygget målsætningsmodul

Pris 7000,- kr.

KICKSTART COACHING

5 personlige coaching sessions samt en personlighedstest & målsætningsmodul

Pris 10.000 kr.

MOMENTUM COACHING

10 personlige coachings sessions + en personlighedstest & målsætningsmodul.

Pris 17.000 kr.

PREMIUM COACHING

Dene type coaching løber over et halvt eller helt år og aftales individuelt

Pris Individuelt

GENERELT OM ALLE COACHING PAKKERNE

Alle sessions varer 60 minutter og de ugentlige coaching opkald op til 15 minutter afhængigt af behov

– Priserne er udregnet ved fremmøde på vores kontor i Valby – i forbindelse med kørsel på Sjælland afregnes dette  efter statens takster. – Anden kørsel og transport afregnes efter aftale.

Alle coaching pakker og forløb afregnes inden start

DIN GARANTI

Alle prismodeller tilbydes med prisgaranti, forstået på den måde, at hvis du efter første coaching session med din erhvervscoach ikke føler, at coachingen lever op til dine forventninger refunderes hele det indbetalte beløb.

Priserne er inklusiv moms pga. af dansk lovgivning ved konsulent og rådgivnings arbejde.