INSPIRATIONSVIDEOER

Her finder du en samling af videoer fra vores træninger, blogs o.l.. Inspirationsvideoer, som giver dig tid til eftertanke, inspiration samt motivation til at designe dit liv, lederskab eller forretning endnu bedre.

Menneskets essentielle behov

Alle mennesker har forskellige ønsker, drømme og mål som varierer og ændres i løbet af livet. Men det der i virkeligheden bevæger os som mennesker er vores essentielle behov. Igennem coaching kan man identificere disse og dermed finjustere sine handlinger og strategier til netop at nå sine mange drømme, ønsker og mål.

Drop dine mål og drømme

Hvad baserer du dine daglige handlinger og mål på. Dine ønsker og drømme eller det reelle om dig eller din virksomhed! Videoen beskriver et generelt adfærdsmønster, der ofte skaber store problemer både for virksomheden eller den enkelte person. Problemer som ofte kan resultere i følgevirkninger såsom angst, depression, stress eller misbrug. Derfor, drop dine mål og drømme eller hvad!

Avanceret salgspsykologi - frygt

Vi er alle udsat for salg, og vi sælger alle et eller andet, om ikke andet vores egen person. Salg er for mange et negativt ladet ord, men i princippet handler det om at kunne influere andre. Et begreb, som er yderst vigtigt at mestre eller være bevidst om, da vi alle lader os influere, og vi vil alle gerne influere andre. I sidste ende, er det en af de store drivkræfter i vores verden. Hvis du vil vide mere om, hvad det er der påvirker os som mennesker, og hvad vi lader os influere af, så se med her. Uddraget er taget fra et af mine foredrag rundt om i landet – omhandlende netop salg og indflydelse

Den Nye Maslow Pyramide

Tip 35 minutter  inde i videoen, hvis det bliver lidt for nørdet. 🙂 

Hvor besværligt gør du det for dig selv

Lykketrold fundraising 2015

Hvordan leder man netværksgruppe - NOCA

Introduktion til Erhvervskompasset

Introduktion til Det Mentale Kompas