PERSONLIG COACHING

GENNEM EN PERSONLIG COACH

I ens virke som personlig coach opleves ofte, at folk har læst en masse selvhjælpsbøger, lyttet til lydbånd og deltaget i workshops i håb om at ændre deres liv. Men, hvis det at ændre dårlige vaner, blot var et spørgsmål om at vide, hvad man skal gøre, var vi alle rige, tynde, succesfulde og lykkelige. Løsningen ligger i personlig coaching gennem en personlig coach

En personlig coach, arbejder meget med betydningen af ordet ”hvorfor”. Hvorfor er så mange overvægtige, uden penge, uden succes og ulykkelige, når det drejer sig om at skabe det liv, de ønsker ?

Hvad skal der i princippet til for at leve det liv, man går og drømmer om ? Det er hvad en personlig coach hjælper dig med.

Ud fra mangeårig erfaring som personlig coach er det min erfaring, at vide hvad man skal gøre, ikke er nok. Det at gå fra at vide en masse til en decideret handling, og efterfølgende resultat, kræver at man benytter sig af de rigtige livsstrategier, har de rette værktøjer, engagement samt får løbende personlig coaching gennem en personlig coach.

Forestil dig selv, som en eliteatlet. Lige meget om det er svømning, golf, tennis eller fodbold kan du med viden og værktøjer spille på et acceptabelt niveau. Men for at gå ud over acceptabelt, og nå toppen af dit eget potentiale, skal du have rigtige strategier samt en løbende personlig coaching gennem en personlig coach. I det ligger forskellen mellem en weekend golfspiller og en Tiger Woods.

BESTIL EN GRATIS COACHING SESSION

Skriv dit navn og mail for at bestille din gratis coaching session

Vi behandler dine informationer fortroligt

HVAD KAN EN PERSONLIG COACH HJÆLPE DIG MED

For at være den bedste udgave af dig selv, skal du være villig til at gøre, hvad der kræves, og gøre det igen og igen. – Hvilket er det en personlig coach hjælper og støtter dig med.

Vores erfaring som personlig coach er, at uden de rigtige strategier samt en kontinuerlig og engageret indsats, bliver alt lige fra vores krop til sind slasket og usundt; Helt hen til et forhold der afblomstrer; børn der klarer sig dårligt i skolen etc.. Men hvis du holder fokus på dit mål kombineret med personlig coaching gennem en personlig coach, dag ud og dag ind og gør, hvad der er nødvendigt for at nå dine mål. Så kan du også få det liv, de relationer, de finanser, helbred, lykke og succes, du altid har ønsket dig.

En af de store hemmeligheder bag et succesfuldt liv ligger i KONTINUERLIG og LØBENDE personlig coaching – med en personlig coach, der har den største interesse i, at du skal lykkes med dine drømme.

Enhver stor atlet kender værdien af den rette personlige coach. En personlig coach, der hjælper dig med at tage den viden og værktøjer, du har og anvende dem effektivt. Mere vigtigt, en personlig  coach vil hjælpe dig til at holde dig til den højst mulige standard og støtte dig i at levere en konsekvent og engageret indsats, som en sand succes kræver.

DINE UDFORDRINGER, VANER OG

PROBLEMSTILINGER HÅNDTERES FORTROLIGT

Dine individuelle UDFORDRINGER såsom fobier, misbrugsproblemer, rygning, stress, vægttab, depression, vrede, ADH, håndteres fortroligt og professionelt ved en personlig coach.

Når en person unødigt lider af nogen af ovennævnte udfordringer er det min erfaring som personlig coach, at deres tanker ofte er bundet op af et bestemt mønster eller strategi. Mit virke som personlig coach hjælper ikke blot med at bryde gamle mønstre og strategier, men erstatter dem med positive og gavnlige valg. Disse mønstre, bliver herefter gennem øvelser og samarbejdet med din personlig coach integreret som vaner, så du automatisk vælger den nye opførsel snarere end den gamle.

I vores arbejde som personlig coach garanterer vi effekten af vores personlige coaching.

Forestil dig et øjeblik, at du træder ind i dit eget liv på et niveau, du kun drømte var muligt. Hvordan vil det påvirke de personer, der er tæt på dig ? Hvad er de nye muligheder i dit forhold, forretningsmæssigt, fysisk og i dit forhold m.m.?

Er det ikke tid til, at du sætter handling bag tanke, og tager skridtet fra at vide, hvad der skal til hen til at gøre det, der skal til. Med det formål at skabe den succes, rigdom og lykke, du altid har ønsket dig? Find din personlige coach hos os,  mens du træder ind i dit nye succesfulde liv.