MENTALTRÆNING

FÅ PERSONLIG MENTALTRÆNING

De fleste mennesker bruger hovedparten af deres tid på faglig træning og ganske få kombinerer og prioriterer mentaltræning. Et stort gab, der ved mange mennesker gør, at de aldrig får udnytte af dem selv og deres faglige kunnen, da det oftest er det mentale, der stopper dem.

Gennem personlig coaching og mentaltræning, får du netop værktøjerne til at virke og fungere optimalt i enhver henseende. Ligeledes gør mentaltræning det, at du bliver mere modstandsdygtige overfor personlige som udefra kommende begivenheder.

Uden mentaltræning, satser man i princippet på, at man naturligt er gearet til en omverden, der konstant forandrer sig, hvilket meget få mennesker er. – Med det til følge, at de ofte kompenserer med dårlige vaner, forkerte beslutninger og forskellige former for afhængighed.

FØRSTE COACHING SESSION ER GRATIS

Skriv dine informationer i formularen, og du vil blive kontaktet vedrørende din første coaching session

Vi behandler dine informationer fortroligt

MENTALTRÆNING OG PERSONLIG COACHING

Vores mentaltræning er opbygget omkring en række anerkendte psykologiske teorier og egen erfaring som mentaltræner, der alt sammen er samlet i en metodik og system ”Det mentale kompas”. Et system, som gennem mentaltræning giver dig redskaberne til ikke kun at forstå andres adfærd, men også din egen. Helt ned til et niveau, hvor det drejer sig om dine primære behov, interne og eksterne konsekvenser samt de livsfaser og tilhørende værdisæt du gennemgår i livet!

Vores erfaring som mentaltrænere er, at mentaltræning er en af de mest effektive og givtige investeringer, du kan gøre i dig selv. Ligegyldigt, hvor du befinder dig i livet. Mentaltræning er din mulighed for at optimere dig selv, for dermed at kunne yde, skabe og være mere for dig selv og andre.

Ofte oplever vi gennem vores mentaltræning, at folk får redskaberne og en indre modstandskraft til at modgå alt lige fra depression, stress, afhængighed til hvorledes de når det sidste stykke i deres karriere, de såkaldte sidste 10  procent. Vores mentaltræning er derfor funderet i videnskabelige, gennemtestede og afprøvede systemer og redskaber, alt samme samlet i et let og overskueligt system ”Det Mentale Kompas

Ligeledes sætter jeg en ære i, at min mentaltræning ikke blot er motivation, men underbygget og baseret på værktøjer, som du kan bruge igen og igen, samt udvikle gennem løbende personlig mentaltræning. Ligeledes virker mentaltræningen også som en platform til din egen personlige udvikling.

Vores mentaltræning fungerer som en del af vores personlig coaching både i privat regi og i vores rolle og virke som erhvervscoach