SALGSTRÆNING

FÅ EFFEKTIV SALGSTRÆNING

Salg er et negativ præget ord for mange, men salg er i bund og grund det samme som det at skabe indflydelse og kunne lede andre. Min salgstræning arbejder med alt lige fra personlig udvikling, salgspsykologi, købspsykologi over i konkrete salgsværktøjer og redskaber, der giver dig den mest optimale og effektive salgstræning.

Min salgstræning er baseret på flere forskellige platforme. Forstået på den måde, at jeg både tilbyder salgskurser samt markedets mest avanceret online salgskursus og salgstræning, der hedder S.O.S. Sandheden om salg.

I kombination med dette tilbydes personlig salgstræning. Dette forudsætter dog, at man har deltaget enten i de fysiske salgskurser eller gennemgået det online salgskursus S.O.S. Sandheden om salg.

Årsagen til dette, er at disse kurser indeholder alle grundelementerne indenfor salg og salgstræning, hvilket gør, at den personlige salgstræning bliver mere effektiv efter gennemgang af disse salgskurser.

Den personlig salgstræning er målrettet din situation, virksomhed og dennes produkter og ydelser. Samt, hvilke kunder og målgruppe du henvender dig til. Afhængig af dit behov kombineres den personlige salgstræning med vores partnere indenfor eksempelvis online markedsføring.

BESTIL EN GRATIS COACHING SESSION

Skriv dit navn og mail for at bestille din gratis coaching session

Vi behandler dine informationer fortroligt

DET ER EN KUNST AT KUNNE SÆLGE

Salg er en form for kunst og noget som man kontinuerligt skal arbejde med for at dygtiggøre sig og mestre det. Således, at man sælger lige nøjagtig det, som ens kunder ønsker og drømmer om. Samtidig med, at man taler og kommunikerer med dem ud fra den situation de er i. – Noget, som man kan lære at mestre gennem den rigtige metodik og salgstræning

Alt salg og dermed også vores slagstræning starter med dig og din egen identifikation af din rolle som sælger, noget som rigtig mange udfordres på, hvilket påvirker deres salg. Da salg i sin grundform er en transformation af ens følelser, omkring en selv samt ens produkter og ydelser, skal du overfor modtageren retfærdiggøre, med logiske årsager, hvorfor man lige nøjagtig skal købe dit produkt.

Lær hvordan du gør det gennem markedets mest intensive og avanceret salgstræning.