House of Visions - Baggrundsinformation

House of Visions er et konsulenthus der har eksisteret siden 2002 og er stiftet af Kim Kampp.

Vores kerneområde i House of Visions er rådgivning og coaching af private som virksomheder gennem konsulteringer via en personlig coach og erhvervscoach eller vores forskellige kurser og faste produkter indenfor e-læring, persontypetest m.m..

HVAD VIL VI GERNE.
Vores målsætning er grundlæggende at overgå vores kunders forventninger ved at skabe en bro over, hvor de er, og hvor de gerne vil hen. Dette ud fra en grundlæggende tanke om, at vi kan nå uanede højder menneskeligt som forretningsmæssigt, hvis vi finder de rigtige årsager, strategier og fremgangsmetoder.

HVORFOR
Filosofien i House of Visions er, at vi hverken er gået i stykker som person eller virksomhed. Vi har blot valgt forskellige strategier, som vi lader os lede af enten i en negativ eller positiv retning. Hvilket gør, at vi kan optimere disse enten ved at vælge at forstærke dem eller ændre dem i forhold til årsag, mål og proces.

HVORLEDES
Udgangspunktet i vores arbejde og rådgivningsproces er baseret på 7 punkter eller de 7 F´er, som er den proces og rækkefølge, der arbejdes ud fra i House of Visions. En model, der bygger på anerkendte og nyskabende metoder samt gennemtestede psykologiske værktøjer.
  • FORSTÅELSE
  • FORHANDLING
  • FORSTYRRELSE
  • FORANKRING
  • FORNYELSE
  • FORSTÆRKELSE
  • FREMTIDSSIKRING
Kim Kampp

PERSONLIG COACHING OG ERHVERVSCOACHING

Personlig coaching og erhvervscoaching i House of Visions henvender sig både til dig som privat person og den professionelle virksomhed.

Du kan finde mere information om, hvad det indeholder og hvordan House of Visions kan hjælpe dig eller Jeres virksomhed, enten gennem vores produkter, events eller coaching.

Ligeledes kan du booke din første gratis coaching session med din egen personlige coach eller erhvervscoach.

Foredrag, kurser, persontypetest og e-læring

House of Visions tilbyder en række foredrag og kurser kombineret med en række faste produkter og ydelser indenfor salgstræning, mentaltræning og erhvervsrådgivning.

Herunder blandt andet markedets mest avancerede online salgskursus S.O.S. Sandheden om salgog det nye og banebrydende management system indenfor mentaltræning – Det Mentale Kompas og indenfor rådgivning af virksomheder – Erhvervskompasset

Gratis tips, ideer og inspiration

Hvis du blot gerne vil have flere gratis tips, ideer og inspiration fra House of Visions kan du finde det her, hvor der er samlet en række blogs omhandlende disse emner.

Der er ligeledes en række videoerpodcast og eksempler på de sidste nyhedsbreve under menupunktet – inspiration.