EKSPERTBLOGS

Her finder du en samling af ekspertblogs fra indehaveren af House of Visions Kim Kampp. Alle blogs er skrevet ud fra de meninger og observationer Kim Kampp gør sig i hverdagen. Forhåbentlig giver de dig inspiration samt tid og lyst til eftertanke på livets mange spørgsmål.

God fornøjelse

Kim Kampp´s ekspertblog på Amino.dk

Kim Kampp, der er indehaver af House of Visions skriver og udgiver jævnligt blogs på Danmarks største iværksætterportal Amino.dk, med over 100.000 besøgende om måneden, i sin rolle som ekspertblogger indenfor kategorierne coaching og ledelse.

Disse blogs udkommer 1-2 gange om måneden og emnerne svinger, men er dog fokuseret på personlig coaching og virksomhedsrådgivning.

Du kan finde bloggen her. og kommentere på de enkelte blogs.

Kim Kampp´s ekspertblog på Ivækst.dk

Kim Kampp skriver en række ekspertblogs om året, hovedsagelig indenfor emnerne iværksætteri, salg samt personlig coaching og erhvervscoaching. En af de steder som Kim Kampp skriver ekspertblogs for er Ivækst.

HVAD ER IVÆKST?

IVÆKST er en erhvervsportal, som formidler viden om virksomhedsdrift og vækst.

Bag selve portalen står virksomheder som Deloitte, Dana, Visma og Google. Deres mål er at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder. IVÆKST har eksisteret siden 2006 og har et større bibliotek af artikler, guides, værktøjer m.m., som kan hjælpe dig til at drive en sundere forretning.

Du kan læse hans ekspertblogs her

Kim Kampp´s egen personlige blog

Kim Kampp skriver løbende en række blogs både relateret til de produkter og ydelser der er i House of Visions samt hans personlig observationer og meninger. Disse kan måske virke provokerende på nogen, men er skrevet ud fra tanken om at inspirere andre og give rum til eftertanke.

Klik her for at læse Kim Kampp´s blog